Fællessang à la Cornelins

Fællessang à la Cornelins
Sangaften i Victor Cornelins ånd Ved organist Finn Pedersen. Hvad har vi hver især taget med os i vort virke. Organist Finn Pedersen, der er født i Nakskov og i en alder af 15 år fik sit første job som organist i Vestenskov kirke i 1977, vil lede aftenen med fællessang fra Højskolesangbogen, krydret med anekdoter om personer og mentorer, der har spillet en rolle i et efterhånden langt liv som organist og korleder. Herunder mødet med Victor Cornelins, som vikar-pianist i dennes salontrio.
Fra St. Croix til Nakskov Foredrag ved Ellis Nielsen om Victor Cornelins og Det hvide Kor. Mellem aftenens to afdelinger i selve kirkerummet, vil tidl. sygeplejerske Ellis Nielsen holde foredrag i menighedsrådssalen og bl.a. fortælle om oprettelsen af Victor Cornelins’ Det hvide kor, hvor hun selv var med fra starten.