Aftenåbent i Nakskov

På Axeltorv kunne man opleve Live musik med Lars Sørensen, hvor han optrådte med sin guitar og sang populært musik fra før og nu. Medlemmer af Veteranbilklubben kom med deres smukke biler, og tog opstilling på torvet. Man kunne mød teamet bag Nakskov 2030, der kunne fortælle hvordan man kan søge den nye Eventpulje. Lions sørgede for øl og vand. På Nytorv kom Mette & Martin og underholdte. FC Nakskov kom med ølvognen. Ved Klokketårnet kunne man finde Nakskov Handel & Erhvervs gevinsttelt, hvor du havde mulighed for at vinde gevinster fra vores medlemmer. Købte du for over 200,- i en af vores medlemsbutikker i tidsrummet 17-21, kunne du komme du forbi teltet med din bon og så kvitterer vi med et lod for hvert 200,- du har købt for. Foodtruck Lolland-Falster Coast, var klar med lidt aftensmad for de sultne.