Bådedåb og fællesroning

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Søndag den 6. maj 2018 holdt Nakskov Roklub dåb for 5 nye kajakker, efter dåben var de flotte nye både en tur vandet… Nakskov Roklub tror på en fremtid med Havkajakker på lige fod med turkajakker og inriggere, så derfor denne investering. Troen kom efter en stor kampagne med tilbud om introdution i Svømmehallen i marts og april måned, hvor 35 viste interesse. Der vil i den kommende tid blive afholdt to kajakskoler og der vil blive sendt mail til de, der deltog i svømmehallen, så det er bare at melde til… Navnene på kajakkerne er traditionen tro navne der relaterer til Nakskov Fjord, dog får den sidste båd et navn som ikke relaterer til fjorden, men til Nakskov roklub. kajakkerne døbes af Holger Schou Rasmussen, Leif Utermöhl, Kaspar Roug og Tobias Dinesen, alle 4 fra Lolland byråd, sidste båd døbes af Poul Erik Wulff-Høyer, formand Nakskov Roklub