LØRDAGSUNDERHOLDNING

Wagner & Svendsen brænder begge for bluesmusik, og det fornægter sig ikke når de optræder. Spansk guitar og tenorsax klæder hinanden på fremragende vis, og repertoiret er blues/rock, men ofte spillet som rag eller ballader, samt enkelte afstikkere til mambo eller reggae. Der spilles numre af Clapton, Sting, Bob Dylan, John Mayer, Johnny Madsen og mange flere. Lynge Wagner spiller spansk guitar med flittigt brug af live loop, og lyder som et helt orkester alene. Lynge er en sand ener på sit felt, og kan tage pusten fra selv de bedste – han skal opleves! Bill Svendsen supplerer på tenorsax og mundharpe som er et godt supplement til Lynges unikke guitarspil. Bill fik Jazzprisen på Femø i 2019 og er kendt for at sidde ind som gæstesolist i hos mange Blues- og jazzorkestre.