Den Kongelige Sommer Opera del 2

Den Kongelige sommer opera, tager hver sommer ud i det danske sommerland og giver gratis operakoncerter rundt i Danmark. Hvor man kan opleve nogle af landets bedste operasangere i højdepunkter fra kendte operaer. Sommerkoncerterne har, siden de begyndte for 18 år siden, været et tilløbsstykke, hvor publikum i alle aldre nyder de gratis operakoncerter i det fri. For mange mennesker er Kongelig sommeropera blevet en fast tradition, hvor tusindvis af publikummer mødes hvert år til gratis koncert. Kongelig sommeropera er for alle – både helt garvede og passionerede operafans men også ny begyndere, der her kan opleve nogle af de allerstørste hits fra operaens verden og få en forsmag på den nye operasæson. Program: Don Juan af W. A. Mozart Madamina, il catalogo è questo; Morten Staugaard Carmen af Georges Bizet Près des remparts de Séville; Hanne Fischer (& Niels Jørgen Riis) Perlefiskerne af Georges Bizet Au fond du temple saint; Niels Jørgen Riis, Morten Staugaard Drot og marsk af Peter Heise Det var sig Humleranken; Sofie Elkjær Jensen Du lader vente på dig, vakre pige; Sofie Elkjær Jensen, Niels Jørgen Riis Farinelli af Emil Reesen Livets glæder; Niels Jørgen Riis La Périchole af Jacques Offenbach Ih sikken en middag, jeg netop fik; Hanne Fischer Maskarade af Carl Nielsen Er der nogen hjemme; Hanne Fischer, Niels Jørgen Riis & Morten Staugaard Fordum var der fred på gaden; Morten Staugaard Faust af Charles Gounod Ah! Je ris de me voir si belle; Sofie Elkjær Jensen Prenez mon bras un moment; Sofie Elkjær Jensen, Hanne Fischer, Niels Jørgen Riis & Morten Staugaard Farinelli af Emil Reesen Sangen har vinger; Niels Jørgen Riis Samson og Dalila af Camille Saint-Saëns Mon coeur s’ouvre à ta voix; Hanne Fischer Porgy og Bess af George Gershwin Bess, You Is My Woman Now; Sofie Elkjær Jensen & Morten Staugaard I Got Plenty o’ Nuttin’; Morten Staugaard La traviata af Guiseppe Verdi Libiamo ne’lieti calici (Brindisi); Sofie Elkjær Jensen, Hanne Fischer, Niels Jørgen Riis & Morten Staugaard Det er et samarbejde mellem Nakskov Handel & Erhverv, Lolland Operafestival og Nakskov2030, der har gjort det muligt at få den Kongelige Sommeropera til Nakskov.