Hyggepløjning Stenstrupvej

posted in: Ikke kategoriseret | 0

En flok traktor entusiaster på Lolland, er gået sammen om en lille gruppe eller forsamling om man vil, da man egentlig ikke har nogen forening eller andet tilhørsforhold sammen, andet end at man dyrker samme interesse for gamle traktorer og mødes for at hyggepløje på hobbyplan, som de kalder det. Så i dag lørdag mødtes en lille gruppe med deres traktorer på Stenstrupvej ved Sakskøbing, i det lune november vejr, for at hyggepløje nogle timer, hvor en gammel majsmark skulle pløjes inden ejeren kunne så nye afgrøder, her kunne alle der var interesserede kigge forbi. I dag var der 5 traktorer der deltog, ved tidligere hyggepløjninger, har det lykkes gruppe at samle en 10-12 stykker, som fik et par fornøjelige timer sammen om deres fælles hobby.