LØRDAGSUNDERHOLDNING MED LOOKING BACK del 2

Sommer og sol er over os og Looking Back spiller op til dans på Axeltorv. Looking Back spiller alle de fede, DANSKE 80´er hits PLUS en bred vifte af Rock N´ Roll gennem tiden. De er tre super rutinerede musikere, som har spillet i mange år, og som har medvirket i mange forskellige sammenhæng. Så med mange, mange spillejobs bag dem, ved de, hvad det kræver at skabe en god fest med den rette stemning. Der er 100% garanti for at danse-benene skal luftes, og den store syng-med-fest bliver sat i gang, når Looking Back starter op på deres repertoirer. Repertoiret bl.a. består af; Jeg tager imod, Kom tilbage nu, Mr. Swingking, Kom tilfældig forbi, All my love, Den røde kjole, Fru Sauterne, En som dig, Det er mig, som står herude og banker på osv. Dertil tilsætter vi bl.a. Johnny B. Good, Lucille og København fra en DC 9. Jimmi Pinabarsi guitar – Lasse Knudsen bas – Jesper Valsted trommer FC Nakskov sælger øl og vand og sørger for borde og stole.