Lørdagsmusik på Axeltorv i Nakskov

Som noget nyt prøvede NHE med 3xunderholdning, nemlig: Knapt 60 år mellem de underholdende – og godt 60 års spredning i musikken. ”Emmelie & Laura” – 2 unge og meget dygtige sangere, der deltog i ”X-Factor 2021” med en flot 4. plads i kategorien ”grupper”. Begge går i 9. klasse på Borgerskolen og har sunget sammen i mange år, men dette er deres offentlige debut – de optræder med melodiske ballader. Det er der nok også med den næste solist, nemlig Magnus Johansen (tidligere kendt som ”Meus”), når han optræder med egne værker og kopinumre. Magnus er fra Nakskov, hvor han tidligere har optrådt og i adskillige år har arbejdet med sin musik – både til sig selv og andre. Det hele kædes sammen af ”Modne Mænd” (også fra Nakskov) – en relativ ny gruppe, der er meget glade for flerstemmig sang i numre fra 40´erne op til 70´erne – dette er gruppens første offentlige optræden: Kim Jørli Jensen (bas) – Poul Erik Østergård (guitar) – Steen Petersen (tangenter) – Jørgen Petersen (trommer) – alle 4 kendt fra mange andre sammenhænge: ”Jelly Singers”, ”Steff´s”, ”Inspiration” …..