Afslutning og Legat uddeling

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Celf havde afslutning og samtidig uddelte Lions Club et Legat på kr. 3500,-

Årets kandidat har været meget vellidt af alle på grundforløb 1 og grundforløb 2. Personen har et behageligt og omgængeligt væsen – og skulle det smutte, så kan vedkommende også rette ind. I løbet af grundforløbet har året legatmodtager udfordret sig selv ved at tage tre uger til Frankrig i en meget vellykket praktik på en Michelin restaurant. Uden at kunne et ord fransk, lykkes det at høste stor ros – samt et jobtilbud dernede. Personen er dog vendt hjem til Danmark og starter i kokkelære til februar. Vedkommende har fået mod på mere udland og måske skal hoved forløbet krydderes med nogle uger i fx Italien.

Modtager efteråret 2023: Kasper Krogh Bendixen, Grundforløb 2 – Gastronom