Stor familiedag i Nakskov Idrætscenter

Der var dømt ”stor familiedag”, da Nakskov Idrætscenter søndag den 24. april 2022 åbnede døren for stort set hele centeret. Der blev fra kl. 1100-1500 budt på det populære børnevenlige loppemarked, som i årstidens anledning hedder børnevenligt forårsloppemarked. Her var godt 60 stande. Der var gratis adgang. Den store familiedag bød også på sjov søndag i gymnastikcenteret fra kl. 1100-1500. Her var der mulighed at ”boltre” sig i det store gymnastikcenter, og i samme tidsrum er der sjove aktiviteter i hal 2, med en stor hoppeborg, samt små trampoliner, hvor der kunne bruges masser af energi.. I svømmecenteret var der fra kl. 1000-1530 super-søndag i svømmecenteret, som betyder gratis adgang til alle børn under 16 år. I cafeen var der i dagens anledning også 10 procent på alt mad, så der var lagt op til en rigtig hyggelig familiedag i Nakskov Idrætscenter.