Musik med Krop

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Nakskov Gymnastik Forening er med i modelforsøget Musik med Krop, som er et tiltag, der har til formål at give børn og unge et løft i forhold til grundlæggende musiske, kunstnerisk og motoriske færdigheder. Musik og Krop har modtaget støtte fra Kulturministeriets pulje, Grib Engagementet og idefolkene bag projektet er musikskoleleder Maria Blum Bertelsen og sportslig udviklingskoordinator Henrik Bertelsen. Der er 4 kommuner med i modelforsøget – Fredensborg, Tårnby, Ålborg og Lolland, i første omgang er der tale om et otte ugers forløb, hvor musik, motorik, rytmik og dans udvikles. Med i projektet er Byskolens 0- og 1 klasser, Lolland Musik Skole, hvor Ellie Bruun står for rytmik og dans, samt Nakskov Gymnastik Forening, hvor Amanda Lysell Petersen og Susanne Larsen står for det Motoriske.VIS MINDRE