Aftenåbent i Nakskov 30. Juli 2021

hyggelige stemning da byens butikker holdt aftenåbent til kl. 21. Butikkerne rykkede ud på gaderne med gode tilbud og skabte en levende og hyggelig stemning. Der var selvfølgelig forskellige aktiviteter i løbet af aftenen f.eks. Gratis ansigtsmaling for børn og barnlige sjæle Børnedans ved Klokketårnet Popp Studio kom og gav en danseopvisning og der var også være mulighed for selv at prøve at danse med. Det var børnevenlig danse, så det var bare om at springe ud i det! Opera på Axeltorv Med smukke arier, duetter og sommerklassiker, da operakompagniet Swipe Up’era indtog Axeltorv. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=3B4Rg… Jazz og Bossa Nova på Axeltorv. Jazzsangerinde Therese Nielsen og pianist Alexander Bak-Hansen gæstede Axeltorv med et lækkert program bestående af klassiske jazzstandarder, groovy Bossa nova og enkelte egne stykker. Classisk pop og rock ved Nytorv 2alive spillede og til dans og syng med, da de spillede classic pop og rock som vor mor lavede den, med hovedvægt på hits fra 70´erne, 80érne og frem til i dag.