Tillitzehell 2021

posted in: Ikke kategoriseret | 0

I 2020 var der nogle som var meget kede af at de ikke kunne komme til Copenhell, som var aflyst pga. covid19. Så de besluttede at holde en lille havefest, med en masse heavy musik, hjemme hos en af dem. De inviterede nogle venner og holdt en fest. De kunne heller ikke komme til Copenhell i 2021, pga. aflysning. Så de ville gentage succesen. Men denne gang havde de, med hjælp fra klubben HM’88, fået Motörhead coverbandet  Motörizer til at spille og ikke mindst et af de største danske thrash metal-band, Artillery som har spillet over næsten hele verden og som skulle have stået på den største sene til Copenhell netop lørdag d. 19/6-21.

Klubben HM’88 var dem der stod for at arranger bl.a. kopi festivalen i Nakskov og utallige koncerter på Magasinet i Nakskov.