Fie og malerierne

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Selvom man er blevet ældre og flyttet på plejehjem kan man godt være i fuld vigør, dette er Ulla Sofie Heise (Fie) et godt eksempel på, Fie bor på skolebakken og er en rigtig igangsætter og Fie`s store passion er malerier, eller som hun selv siger billedekunst.

Jeg har været så heldig at få lov til at lave lidt videooptagelser med Fie, hvor hun fortæller lidt om sine billeder, optagelser har strukket sig over 2-3 måneder og udover vi var en tur forbi en lille udstilling hos Ove i Kattesundet, flugte jeg Fie og en række beboere på skolebakken i forbindelse med et projekt som Fie havde sat igang.

Projektet omhandlede et fælles maleri som skulle vises og hænges op i Skolebakkens beboerhus.

Tusinde tak til Fie, beboer, pårørende og personalet på Skolebakken.