Husker Du ! – Victor Cornelins

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Nakskov KulturFestival
31. juli – 6. august 2017

Udstilling og film om Victor Cornelins

Under hele Nakskov KulturFestival kan du se udstilling og film om Victor Cornelins. Han var født på Sct. Croix i 1898, og levede det meste af sit lange liv som lærer i Nakskov. Her var han både elsket og respekteret – men også frygtet blandt byens skoleelever.
Victor Cornelins’ liv er eventyrligt og igennem udstillingen belyses både de gode og mindre gode fortællinger om ham.
Nakskov lokalhistoriske Arkiv står bag udstillingen, og arkivet har sammen med Nakskov Web TV lavet en lille film, hvor tidligere elever og samarbejdspartnere fortæller om, hvordan de husker Cornelins.
Filmen vises i hele udstillingsperioden 30. juli-6. august, kom bare forbi og se på det hele.