Præmieoverrækkelse Nakskov Bygningsbevaringsforenings foto konkurrence!!!!

Nakskov er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer, med de smukkeste huse og stræder. Det ville Nakskov Bygningsbevaringsforening gerne understrege, og derfor udloddede de 5000 kr. for det bedste billede taget i Nakskovs bykerne i løbet af marts måned.

Billederne skulle være taget inden for Nakskovs gamle by volde og skildre byens middelalderlige charme.

Den 6 april blev vinderne så afsløret i den gamle byrådssal på det smukke gamle Nakskov rådhus.

Hele dette fine arrangement, blev sat i gang med en tale af Formand for Nakskov Bygningsbevaringsforening Henning Bech Johansen. Herefter var der et lærerigt foredrag af Leif Plith Lauritsen fra Museum Lolland-Falster.

Vinderen af fotokonkurrencen og de 5000 kr. blev Peter Sunke Larsen, mens andenpladsen og tredjepladsen henholdsvis gik til Natascha Duus for sit billede af Dronningens Pakhus, og Alfred Gynther Christensen for sit billede af de små byhuse i Kattesundet.

De tre vindere fik også deres billeder forstørret op, og indrammet, så var det bare at finde en plads til det derhjemme

De mange bidrag til fotokonkurrencen viser tydeligt, at Nakskov bykerne stadig har en masse detaljer og autenticitet at byde på.

Præmier blev sponsoreret af: Cand. mag. forfatter Søren M. Frederiksen, Byggefirmaet Sv. Iversen, Estate Mæglerne i Nakskov og Glarmesterfirmaet J.D. Glas.