Insektspisning

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Nakskov Bibliotek, Mandag den 13. februar 2017.

Et kort sammendrag af Nina Askov`s foredrag med Insektspisning

Insektspisning er en af tidens helt store gastronomiske trends, som mange medier taler om. Men kan vi virkelig spise dem? Bliver vi syge? Og skal vi spise dem som sidedish eller hovedmåltid? Hør Danmarks Buglady nr. 1, Nina Askov’s tankevækkende og grænseoverskridende foredrag, hvor publikum får en unik mulighed for at lære mere om fremtidens fødevare og insektspisning.

Nina Askov aka ”Buglady” er selvudnævnt insektambassadør. Som tidligere kok og en professionsbachelor i ernæring og sundhed har hun valgt at kaste sig over insekter som ny råvare og udvikle opskrifter med dem til gavn for den nysgerrige forbruger, der er bevidst om sit klima- og miljøaftryk. Hun står bag bloggen Buglady, der har til formål at oplyse om og inspirere til insektspisning – eller entomofagi, som det også hedder. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag med mulighed for at smage de ”lækre” delikatesser.