Ol-svømmere deltog ved Øst Danske Mesterskaber i Nakskov

 

Nakskov Svømmeklub bød d. 28. til 30. oktober 2016 velkommen til Østdanske Mesterskaber for Junior og Senior svømmere. Stævnet blev afholdt i samarbejde med Dansk Svømmeunion.
Til dette stævne deltog alle de stærkeste svømmere fra hele Øst Danmark, hvilket også betød at 3 OL svømmere var tilmeldt. Så her kunne man virkelig komme til at se svømning i verdensklasse da Rikke Møller Pedersen svømmede brystsvømning og da Julie Keep Jensen svømmede fri og rygcrawl lige som Sarah Bro. Til stævnet var der omkring 400 svømmere.
Udover OL svømmerne deltog de lokale svømmer talenter selvfølgelig også, og favoritten på 1500 fri den lokale Mads Holm der var tilmeldt i hurtigste tid. Derudover deltog Melanie Eggertsen, Malou Carlsen, Valdemar Piihl Hansen, Sebastian Jensen og Gustav T Madsen, og Magnus Madsen. Der alle havde vist god form på det sidste.
Mads Holm fik guld på 1500m fri i tiden 15:41.19 og sølv på 800m i tiden 8:12.40
Rikke Møller Pedersen fik bl.a. guld på 200m Brystsvømning i tiden 2:24.29
Se flere resultater her:
http://www.livetiming.dk/results.php