NBK forældremøde med Thor Hyllegaard Pedersen og Håkan Nyblom

Tirsdag, d. 6/9-2016, Holdt Nakskov brydeklub, forældremøde, hvor der blev holdt foredrag af Thor Hyllegaard Pedersen og Håkan Nyblom.

Thor Hyllegaard Pedersen, som er Sportschef i Danmarks brydeforbund og træner i brydeklubben Thor i Nyk. F., fortalte bl.a. om ATK (Aldersrelateret Trænings koncept), som er en opskrift på træning, der er nøje afpasset udøverens behov og udvikling.

Thor fortalte også om Danmark Brydeforbunds nationale kraftcenter, som ligger i Nyk. F.. Det nationale kraftcenter kan tilbyde optimale træningsvilkår og faciliteter, samt helhed og rød tråd i talentudviklingen og elitearbejdet med hver enkelt bryder.

Håkan Nyblom, tidl. Landsholds bryder og nu assisterende landsholds træner, fortalte bl.a. om sin karriere og om hvad det kræver at nå til tops.

Efter mødet blev de unge brydere trænet af Thor og Håkan.